De Pascaud Bodytreatment bestaat uit meerdere behandeltechnieken en is geschikt voor iedereen die de contouren van het lichaam wil verbeteren en enkele kilo’s wil afvallen. Pascaud Bodytreatment is ook geschikt voor hamsterwangen en kin-, halsbehandeling.

Bodytreatment
Massage

In de behandeling wordt eerst een intensieve manuele massage uitgevoerd om het bindweefsel en vetweefsel los te maken en de doorbloeding te stimuleren.

Laser therapie

De L3 laser extended is niet alleen geschikt om het gelaat te liften en verstevigen, ook voor het lichaam is het een perfecte techniek om de contouren te verbeteren. De L3 laser extended pakt vetophopingen aan en zorgt ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft. Dit is nodig wanneer het volume (vet) afneemt om te voorkomen dat de huid slap wordt.

Mesotherapie

Met mesotherapie zijn we in staat om het vetweefsel af te breken. De vetcellen worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Ook de cellulite wordt hiermee aangepakt. Bodytreatment mesotherapie

De technieken worden uitgevoerd in één behandelsessie, er zijn meerdere sessies nodig voor een goed en langdurig resultaat.

Thuis kan er ook worden gewerkt aan het verbeteren van het lichaamscontour. Voldoende beweging, water drinken en een juiste voeding helpen hier allemaal aan mee.

Slimming

Dit zorgt voor een betere vetverbranding, stimuleert afvoer van afvalstoffen en vermindert vetophopingen. Daarbij is het een natuurlijke eetlust remmer.

De winter is ideaal om aan het lichaam te werken, zodat u volgend voorjaar het gewenste resultaat aan iedereen kunt laten zien. Wilt u iets doen om een paar overtollige kilo’s kwijt te raken en de contouren van uw lichaam te verbeteren?

Bodytreatment slimming