• Millie uit Arnhem

  Bio Skin Jetting

  Mijn naam is Millie, ik ben 47 jaar en ik woon in Arnhem. Ik heb twee kinderen van 21 en 24 jaar. Maria heeft mij behandeld voor rimpels op mijn lip. Deze stoorden mij al jaren. De Bio Skin Jetting behandeling sprak mij aan omdat het zo natuurlijk is. Ik heb een hekel aan die opgespoten gezichten. Ik vond het helemaal niet vervelend om de rimpels te laten behandelen, niet pijnlijk of zo. Na de derde behandeling ging ik het goed zien dat het echt werkte. Mijn kinderen zagen het het eerste en waren ook heel enthousiast. Mijn man zei in het begin dat hij het helemaal niet nodig vond maar vindt het nu wel heel mooi want hij heeft een jongere vrouw gekregen. Door de rimpels op de lip zag ik er altijd somber/nors uit, dat is nu helemaal verdwenen, en ik heb toch mijn eigen gezicht gehouden. Het innemen van de tabletten was in het begin wel even wennen maar ook dat was niet vervelend. De flesjes ampullen waren heerlijk en daarmee voel je ook meteen de huid verstrakken. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden.

 • Simone uit Nijmegen

  Behandeling ouderdomswratten, fibromen en couperose

  Ik ben Simone uit Nijmegen.

  Op internet las ik dat MARIBEAU allerlei vlekjes weghaalt. Ik schaamde mij om hiervoor naar een dermatoloog te gaan. Bovendien wist ik niet of een dermatoloog dit doet, omdat dit toch wel een cosmetische ingreep is. Ik las dat Maria medisch onderbouwd is en dacht, dat ik bij haar aan het juiste adres ben.

  Inmiddels heeft zij bij mij de ouderdomswratten, fibromen, bloedblaasjes en couperose in het gezicht en decolleté behandeld die ik echt storend vond. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

 • Paul uit Elst

  Bio Skin Jetting

  Hallo, ik ben Paul uit Elst. Mijn leeftijd is 42 jaar en mijn beroep grafisch ontwerper. Gezien het feit dat ik stressvol werk doe, onregelmatig eet en leef en weinig aan sport doe, de veroudering de laatste 2 jaar (vooral in mijn gezicht) goed zichtbaar is geworden. Door de vele aandacht in de media over cosmetische ingrepen en behandelingen was mijn interesse gewekt om mij te laten behandelen. Ik vond persoonlijk de stap naar een kliniek te groot, en ben op zoek gegaan naar behandelingen en producten die minder ingrijpend waren. Toen ben ik bij MARIBEAU Medisch Schoonheidsspecialist in dermatologie, voeding & beweging terecht gekomen. Het was mij vooral te doen om de bovenste helft van mijn gezicht te laten behandelen en via een intake gesprek heb ik het advies gekregen een kuur van 4 of 5 behandelingen te ondergaan met Bio Skin Jetting, een behandeling vooraf met een professional treatment en ampullen voor thuis, dit om mijn huidkwaliteit te verbeteren. Bio Skin Jetting sprak mij wel aan omdat het volledig natuurlijk is. Een kennis van mij heeft Botox laten inspuiten en persoonlijk vond ik zijn gelaatsuitdrukking in negatieve zin veranderd. Na mijn 4de behandeling, ongeveer 2 maanden later, was ik zeer tevreden, ik ben afgelopen mei terug geweest voor controle, die was ongeveer 6 maanden na mijn laatste behandeling. Toen is er één rimpel nogmaals behandeld die weer wat is gaan storen. Mijn conclusie is dat ik bijzonder tevreden ben en het een geweldige oplossing is ten opzichte van cosmetische ingrepen e.d. En het leuke is dat buiten het resultaat niemand iets van de ingrepen gemerkt heeft.

  Met vriendelijke groeten,

  Paul

 • Christina uit Arnhem

  Behandeling van een spider naevus en steelwratjes

  Ik ben Christina, 35 jaar, uit Arnhem.

  Via mijn schoonzus heb ik gehoord dat MARIBEAU couperose en steelwratjes behandelt. Omdat zij goede ervaringen heeft opgedaan met Maria, heb ik een afspraak gemaakt voor het verwijderen van een spider naevus onder mijn linker oog en enkele steelwratjes in mijn nek.

  Van mijn spider naevus, die heel erg rood was, is nu niets meer te zien en van de steelwratjes ook niet meer. Ik ben hier heel blij mee. Elke keer werd ik gevraagd wat ik onder mijn linker oog heb of waarom dit daar zo rood is.

 • Jamie uit Arnhem

  Behandeling van acné

  Ik ben Jamie en kom uit Arnhem. Ik ben 16 jaar oud, heb een getinte huid en heb bij Maribeau een acnebehandeling gedaan. Ik ben in augustus 2011 begonnen met de behandelingen. Tijdens de behandeling krijg ik een creme op mijn gezicht en daarna wordt mijn gezicht gestoomd. Aan het einde van de behandeling worden de puisten verwijdert en krijg je een creme op je gezicht.

  Ik ga maandelijks voor de behandeling en het is goed te doen. Ik gebruik nu elke ochtend en avond een soort gezichtsspoeling om het gezicht schoon te maken en dit gaat wel goed. Ik moet er wel rekening mee houden dat ik niet te vettig eet en ik moet veel drinken, maar dit valt best mee.

  In vergelijking met 2 jaar geleden veel minder puistjes en ben tevreden met de behandelingen.

 • Casper uit Arnhem

  Behandeling van acné

  Ik heet Casper en ben 15 jaar. Toen ik een jaar geleden bij Maribeau kwam, had ik veel acné (meeëters, puisten en heel veel ontstekingen).

  Maribeau stelde een uitvoerige huidanalyse. Zij vroeg ook veel over mijn verleden, wat ik gebruikte aan medicijnen/cosmetica. Wat ik toen gebruikte nam ik mee, en er werd door haar een behandelplan in elkaar gezet. Maribeau bouwde de behandelingen geleidelijk op en paste deze continu in de praktijk aan zoals de producten (ook voor thuisgebruik). Dit was maatwerk! Wij werkten samen aan mijn voedingspatroon. Hier moest ik ook het een en ander aanpassen.

  Mijn huid ziet er sinds enkele maanden goed uit. Ik heb nauwelijks ontstekingen of pukkels, en mee-eters zie je bijna niet meer.

  Ik ben er helemaal blij mee! Verder moet ik mijn huid goed blijven onderhouden!

  De volgende stap zijn mijn littekens die ontstaan zijn door mijn acné. Deze worden behandeld met laser.

  Casper

 • Dick uit Arnhem

  Ontharing met de Ellipse lichttherapie

  Hallo,

  mijn naam is Dick uit Arnhem. Ik ben 38 jaar oud. Via een vriend van mij ben ik bij MARIBEAU Medisch schoonheidsspecialist in dermatologie, voeding & beweging terecht gekomen.

  Ik heb het haar op mijn rug altijd als lastig ervaren. In de zomer en op vakantie kon iedereen mijn zwaar behaarde rug zien. Dit vond ik niet prettig. Ik zag eruit als een aap. Toen had ik besloten, mij te laten behandelen met het IPL systeem van de Ellipse. Na 8 behandelingen met een interval van 2 maanden was ik klaar. Je voelt er wel iets van de behandeling maar is wel goed te doen. Ik ben heel blij dat ik toen de stap gezet heb. Met grote tevredenheid over het resultaat kijk ik nu terug. Ik kan mij nu niet meer voorstellen dat ik zo zwaar behaard was. Ik zie het alleen nog op foto's. Lekker lopen met een blote rug zonder zich hiervoor te moeten schamen, wat een uitvinding.

 • Marianne uit Bemmel

  Ontharing met de Ellipse lichttherapie

  Hallo, ik ben Marianne uit Bemmel en 32 jaar jong. Via internet ben ik bij Maria terecht gekomen voor definitief ontharen van mijn benen en bikinilijn. Ik had heel veel last van ingegroeide haren wat uiteindelijk resulteerde in ontstoken haarzakjes en daarna in te veel pigmentatie. Na een intakegesprek besloot ik snel mij te laten behandelen met de Ellipse. Na 6 behandelingen was ik tevreden met het resultaat. Ik heb geen last meer van ontstoken haarzakjes en bruine vlekken op mijn huid. Ik ben er heel erg blij mee! Met vriendelijke groeten,

  Marianne

 • Petra uit Arnhem

  Laserbehandeling met de Palomar Starlux 1540

  k ben Petra, 57 jaar, verloskundige. Ik voelde me erg onzeker vanwege een aantal pigment-vlekken op mijn gezicht. Regelmatig vroegen mensen aan mij "wat heb je daar toch op je linker wang?" Op een verjaardag hoorde ik over de laserbehandelingen van MARIBEAU. Telefonisch regelde ik een intakegesprek en proefbehandeling. Maria was aardig en stelde mij snel op mijn gemak. De laserstralen voelden een beetje aan als een knappend elastiekje op mijn huid. Voor de pigmentvlekken waren 3 behandelingen nodig. Ik was zo blij met het resultaat dat ik nu ook mijn rimpels in mijn gezicht wil laten laseren.

  Petra

 • Leontien uit Arnhem

  Laserbehandeling met de Palomar Starlux 1540

  Hallo, ik ben Leontien, 42 jaar, en kom uit Driel.

  Via een vriendin ben ik bij Maria terecht gekomen. De rimpels bij mijn ogen vond ik inmiddels storend. Plastisch chirurgie vond ik eng, het snijden in mijn huid, daarom heb ik naar een natuurlijke methode gezocht. Ik heb de rimpels rond mijn ogen laten behandelen. 4 behandelingen had ik nodig met een tussenpauze van 4 weken. Ik voelde de behandeling wel maar het is goed te doen. Na de behandelingen kon ik gewoon naar mijn werk gaan. Met een beetje camouflagecrème van Maria heb ik de behandelde vlekken gecamoufleerd. Bij andere laserbehandelingen moet je toch wel vrij nemen. Mijn rimpels zijn nu verdwenen en mijn huid om de ogen is strakker geworden.

  Met vriendelijke groeten,

  Leontien

 • Claudia uit Arnhem

  Laserbehandeling met de Palomar Starlux 1540

  Mijn naam is Claudia. Ik heb vanaf mijn puberteit last gehad van huiduitslag op mijn lichaam. Door de jeuk krabde ik er wel eens aan en dan werden het wondjes. Deze wondjes verkleurden sneller in de zomer door de zon. Zo ontstonden in de loop der jaren donkere ontsierende plekjes.

  Een paar jaar geleden ben ik elders voor de allergie behandeld en wilde ik van mijn vlekjes af.

  Bij Maribeau werd ik behandeld met de Palomar Starlux, een laserapperaat dat heel geconcentreerd licht uitzendt naar de vlekjes waardoor het onderhuidse pigment wordt verpulverd.

  Het voelt als een elastiekje tegen je huid en het lijkt of je huid even wordt verbrand, maar ik ervaar het verder niet echt als pijnlijk.

  Maribeau werkt zeer hygiënisch en nauwgezet, wat ik natuurlijk erg belangrijk vind als het om mijn huid gaat! Ook legt ze goed uit hoe alles werkt. Tussendoor heb ik me elders laten behandelen met een IPL laser. Ik hoopte hiermee goedkoper uit te zijn, maar die behandeling gaf mij niet het gewenste resultaat. Toen ben ik weer naar Maribeau teruggegaan. Na 3 behandelingen zijn bijna alle plekjes verdwenen en ziet mijn gezicht er weer natuurlijk egaal uit. Dat voelt goed!!

 • Boukje uit Arnhem

  Behandeling van ezceem

  Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de eerste behandeling bij Maribeau ondergaan.

  Maria heeft me de eerste periode met name behandeld voor eczeem in het gezicht. De eczeem zat vooral op de bovenlip.

  De behandeling bestond vooral uit het inbrengen van vocht in de huid door masker, stomen etc. En thuis de juiste producten gebruiken.

  Geleidelijk werd de eczeem minder en daarmee ook de huidstructuur minder grof. Nu is de eczeem weg en is vooral onderhoud van mijn gezicht van belang.

  Vooral bij wisseling van de seizoenen heeft mijn huid wat extra aandacht nodig. Na een behandeling van Maria en nieuwe adviezen blijft mijn huid er nu perfect uit zien!

  Met vriendelijke groet,

  Boukje