Laser Palomar Starlux 1540 vanaf € 75,00

De Palomar Starlux 1540 is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van laser en licht. De Palomar Starlux is een systeem waarop verschillende handstukken kunnen worden aangesloten; dit kunnen zowel laser- als licht handstukken zijn. Elk handstuk heeft een specifieke behandelindicatie.

Hoe werkt de huidverbeterende behandeling?

Voor deze behandeling wordt het specifieke fractional laser handstuk gebruikt. Dit handstuk geeft laserstralen af in een matrix van vele, zeer smalle bundels; de fractional technologie.

Elke bundel vormt een warmtekolom in de huid. De opgewarmde huid activeert de aanmaak van nieuw en gezond weefsel. Het resultaat: rimpels worden gladder, vermindering van pigmentvlekken, een verbeterde huidkwaliteit, een stevigere huid en daardoor een jeugdigere uitstraling.

Waar(voor) kan de behandeling ingezet worden?

Een huidverbeteringsbehandeling kan toegepast worden wanner u rimpeltjes en huidverslapping in het gelaat wilt verminderen. Daarnaast kan de behandeling ingezet worden om chirurgische littekens, acné littekens, melasma (zwangerschapsmasker) en striae minder zichtbaar te maken. De behandeling kan uitgevoerd worden op verschillende delen van het lichaam, o. a. op het gezicht, de borst, de armen en de handen.

Meer informatie