Uw huid verdient de beste zorg!

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Als medisch schoonheidsspecialist zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acné, overbeharing en medische camouflage. Tevens hebben wij een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Wij kunnen uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Als medisch schoonheidsspecialist staan wij geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl.